photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

perjantai 12. joulukuuta 2014

Ristiäisvalmisteluja

Heti uuden vuoden juhlien jälkeen perheellämme on vielä suurin juhla edessä. Silloin rakas pieni poikamme saa nimen. Vaikka kovin suurista juhlista ei olekkaan kysymys, niin tehtävää riittää silti yllin kyllin. Poikamme saa kasteen kirkossa ja kahvitilaisuus järjestetään kirkon tunnelmallisessa Kryptassa. Väriteemaksi olen suunnittelut tumman violettia yhdistettynä kultaan. Näin se sopisi kauniisti myös ortodoksisen kirkon väreihin. Leipomistarvikkeita ja koristeita ajattelin käydä katsomassa ainakin juhlapuoti Confettista.

Kaikki juhlapöydän herkut tulevat omasta takaa. Tarjolla on vanhan ajan leipomuksia, kuten Keikauskakkua ja muita makeita leivonnaisia. Makean lisäksi tarjolla on toki myös pikku suolaista syötävää ja alkumalja kilistellään kuohuvalla. Ristiäiskakun meinasin ystäväni avustuksella tehdä itse. Saa nähdä miten se onnistuu, kun koskaan en ole aikaisemmin juhlakakkuja leiponut! Toiveissa olisi saada aikaiseksi kolmikerroksinen kakku, joka on koristeltu teemaan sopivilla väreillä ja koristeilla. Keräsin Pinterestistä muutamia inspiraatiokuvia, joista yritän ammentaa omaa luovuuttani ja ideoita ristiäisjuhlia varten. Katsokaa nyt näitä, niin kaunista!


Koristelussa olin ajatellut käyttää violettia teemaväriä mm. lautasliinoissa. Nimikoidut kahviliinat olisivat myös hauska idea. Kukat ovat violetteja ja ne asetellaan pöytään lasisiin vaaseihin. Kultaa tuodaan pöytään kynttilöillä ja pienillä tuikkukipoilla.

Vauvan kastemekko on mieheni vanha kastemekko. Kastetyyny sen sijaan tulee minun puoleltani. Kasteen jälkeen vauva todennäköisesti puetaan hieman rennompaan ja mukavempaan asuun. Omasta asusta ei sitten olekkaan vielä mitään tietoa! Päivittelen välillä tänne miten ristiäisvalmistelut etenevät!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti