photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

tiistai 20. tammikuuta 2015

1 x Healthy Salad


Huomenta vaan kaikille! Täällä ollaan oltu jo hereillä aamu kahdeksasta asti kun mies lähti työmatkalle. Ollaan torstaihin asti ihan kaksistaan pojan kanssa. Saas nähdä kuinka me pärjätään! ;) Kiva herätä kerrankin näin aikaisin kun yleensä tähän aikaan aamusta käännämme pojan kanssa kylkeä ja jatketaan nukkumista. Hän on niin selvästi tullut äitiinsä ja tykkää nukkua pitkään! Voisi melkein ottaa tavaksi herätä itse vähän aikaisemmin, saisi aamulla rauhassa tehdä blogijuttuja. Tänään ohjelmassa on työkaverin ja hänen 1,5kk ikäisen pojan näkemistä. Oma 4,5kk ikäinen vauveli alkaa tuntua jo niin isolta pojalta. Mihin tää aika menee?! Voi olla että myöhemmin iltapäivällä isäni tulee käymään ja ottaa koiramme muutamaksi päiväksi. Helpottaa hieman kun minun ei tarvitse lähteä käyttämään koiraa kun ollaan pojan kanssa kahdestaan. Blogikategoriat eivät jostain syystä vieläkään näy sivuilla ja yritän saada sen kuntoon mahdollisimman pian. Videota on myös luvassa joten pysykäähän kuulolla. :)

Tässä muutama päivä takaperin onnistuin valmistamaan taivaallisen hyvän salaatin jääkaapista löytyneistä aineksista. Jossain vaiheessa en saanut enään minkäänlaista kotitekoista salaattia kurkustani alas. Olin niin kyllästynyt pelkkään salaatti,  kurkku, tomaatti ja paprika komboon. Villiksi jos heittäytyi saattoi siihen eksyä viinirypäleitä tai melonia. Silti salaatti tuntui takertuvan kurkkuun ja oli todella kuivaa syötävää. Tiedättekö mitä tarkoitan? Ravintoloiden ruokaisat ja mehukkaat salaattiannokset taas nostavat aina veden kielelle.

Tämä salaatti oli juuri sellainen!


Tarvitset salaattiin:

  • Romainesalaattia
  • Basilikaa
  • Punasipulia
  • Kanafileitä
  • Tomaattia
  • Päärynää
  • Fetajuustoa
  • Maustamiseen: Seesamiöljyä, suolaa ja pippuria 

Pese ja huuhtele ensin salaatti ja Basilika. Revi salaatista sopivan kokoisia paloja ja levitä lautasen pohjalle. Nypi Basilikasta lehdet ja ripottele salaattipedin päälle. Lorauta pannulle seesamiöljyä ja paista kanafileitä kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet kauniin kullanruskean värin. Mausta suolalla ja pippurilla. Heitä pannulle lopuksi tomaattisiivut ja viipaloidut päärynät. Ripottele pinnalle vielä hiukan suolaa ja pippuria. Kumoa kanat ja päärynät salaatin päälle ja kaada tomaatit sekä niistä irronnut neste kanafileiden päälle (tomaatit saattavat hiukan muussantua). Murustele päälle vielä aimo annos fetajuustoa ja herkkusalaatti on valmis!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti