photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

perjantai 9. tammikuuta 2015

Banaanilassi


Lassi on intialainen jogurttijuoma. Tätä jogurtista valmistettua smoothien tapaista juomaa nautitaan yleensä ennen ateriaa, mutta se on myös oivallinen sammuttamaan kärähtänyttä suuta. Lassin voi tehdä mistä tahansa hedelmistä, mutta tällä hetkellä maailmalla jyrää mangobuumi.

Koska jääkaapistani ei mangoja löytynyt, päätin tehdä Lassin tällä kertaa banaaneista. Jogurtin voi myös korvata esimerkiksi ruokakermalla.
  

Banaanilassi (2 annosta)

  • 2 banaania
  • 1,5dl maitoa
  • 2,5 ruokakermaa tai luonnonjogurttia
  • 3rkl ruokosokeria
  • sitruunamehua
  • kourallinen jääpaloja
  • kardemummaa ja kanelia

Mitään erilaisia ja monimutkaisia työvaiheita ei tämän juoman valmistukseen tarvita. Kaikki ainekset sekoitetaan blenderissä sileäksi ja tarjoillaan jäillä täytetyssä lasissa.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti