photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

maanantai 12. tammikuuta 2015

Coat hunting


Lähdin kuin lähdinkin katsomaan takkia uudestaan. Pyörin Zarassa valehtelematta kaksi tuntia mallailen pelkkiä takkeja. Mutta ei niin ei. Takki on liian ohut eikä se siitä muuksi muutu vaikka voissa paistaisi! Näin saman takin yhden asiakkaan päällä eikä se ollutkaan enään niin kiva. Kevättakkina se menisi, mutta en osaa ostaa vaatteita kaappiin odottamaan. Se ei yksinkertaisesti onnistu näin kärsimättömällä luonteella. Kaikki pitää saada mulle heti nyt!


Mietin myös kuvissa näkyvää valkoista villakangastakkia, mutta en lämmennyt sotkuiselle pörrökaulukselle. Sovitin myös mustaa hieman pidempää takkia. Takissa oli hauska vyö, vetskareita ja kivoja yksityiskohtia. Koot olivat vain loppu ja S kokoisen takin alle kun ei juuri mahdu ohutta paitaa enempää. Oletteko muuten huomanneet, että Zaran koot menee ihan miten sattuu?! Ostin paidan S kokoisena, mutta toinen paita piti ottaa L koossa! Onneksi löysin jotain ettei tullut ihan hukkareissu! Kävin myös ostamassa kamerajalustan matkan varrelta niin päästään tositoimiin asukuvien kanssa.


Löysin muuten puseroiden lisäksi kahdet housut. En ole ostanut synnytyksen jälkeen mitään uusia vaatteita, joten varsinkin housut olivat enemmän kuin tervetulleita! Housujen ostaminen on muutenkin aina yhtä tuskaa. Ihastuin etenkin mustiin käärmekuvioisiin stretchhousuihin. Hiukan korkeampi vyötärö ja housujen leikkaus nostaa myös takamusta. ;)

Tänään ohjelmassa kodin siivousta ja olohuoneen verhojen päivitystä pirteämpään väriin. Koitan tänään myös saada askarreltua kategoriavalikon blogiin. Helpompi selata kirjoituksia suoraan aiheiden mukaan. Huomenna blogissa taas ruoka-aiheista juttua, mukavaa alkuviikkoa kaikille!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti