photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

maanantai 16. helmikuuta 2015

Vauvan TOP 5 vaatteet

Päätin toteuttaa pitkään mielessä pyörineen vauvanvaatepostauksen. Kokosin yhteen viisi suosikkiani vauvanvaatteista, joista on muodostunut meille ihan lemppareita. Materiaaleilla on ollut suuri merkitys millaisia vaatteita olen pojallemme ostanut. Pehmeät puuvillaiset bodyt ja housut tuntuvat varmasti vauvankin mielestä mukavilta päällä. Nyt 6kk ikää lähestyessä on mukaan astunut myös farkut ja trikoopaidat.

Hupparit

Ehdottomasti parhaita päällysvaatteita pienille vauvoille. Raskausaikana satuin hankkimaan muutaman neuletakin poikaa varten ja olenkohan ehkä pari kertaa niitä hänellä pitänyt. Hupparit ovat niin paljon parempia. Pehmoisia hupputakkeja löytyy niin neppareilla kuin vetoketjuilla. Iso huppu suojaa pipon lisäksi korvia tuulelta. Itselläni on lähes aina kotona ollessa huppari päällä, joten miksei vauvatkin tykkäisi pehmoisesta hupputakista.














Hupparit: Lindex, H&M

Jumpsuit

Olohaalarit ovat suosikkilistani kärjessä. Body alle, haalari niskaan ja menoksi! Ei tarvitse miettiä mitkä housut sitä laittaisi, jos kaikki kivat vaatteet ovat pesukopassa. Collegehaalarissa on mukavempi mönkiä kun se ei nouse samalla tavalla ylös kainaloihin kuin esimerkiksi huppari.

H&M Trikoosetti

Olen ihan hurahtanut näihin Hm:n syötävän suloisiin ja pirteän värisiin trikoosetteihin. Meiltä löytyy näitä neljässä eri variaatiossa. Materiaali on vauvan herkälle iholle sopivaa pehmeää luomupuuvillatrikoota. Vaatteet kestävät mielestäni hyvin käyttöä ja lähtevät pesussa puhtaaksi. Tykkään erityisesti siitä, että ihanien painatuksien lisäksi settiin kuuluu siihen sopiva pipo. Vauvoilla kun täytyy olla aina hattu päässä ulos lähdettäessä. Hintaa tällä kokonaisuudella on kymmenen euroa, joten hintalaatusuhde on kohdallaan. Plussana vielä, että näitä tulee aina uusissa kuoseissa ja niitä voi ostaa sen mukaan kun lapsi kasvaa.


Trikoosetti: H&M

H&M Potkuhousut

Parhaat puolipotkuhousut löytyvät Hm:n lastenmallistosta. Kahden paketissa myytävät potkuhousut ovat samaa pehmeää luomupuuvillatrikoota. Ensimmäiset puolipotkarit, jotka oikeasti pysyvät pojalla jalassa. Inhoan sitä kun yleensä potkuhousut menevät heti makkaralle. Niissä voi kompuroida vaikka kuinka pahasti.














Potkuhousut: H&M

Yöasut

Haalariyöasut ovat ihan vertaansa vailla. Vauvan ollessa väsynyt ne on hyvin helppo pukea, sekä riisua. Meillä myös tiedetään siitä että nyt on nukkumaanmenoaika kun yökkäri laitetaan päälle. Aluksi ajattelin niiden olevan aika turhia kun kevyt lyhythihainen body ajaisi saman asian. Nyt olen kuitenkin tykästynyt näihin niiden helppouden vuoksi. Haalarissa on myös mukava hengailla aamulla ennen kuin vaihdetaan päivävaatteet päälle.








Yöasut: Lindex

Siinä olivat tämän hetken viisi suosikkiani vauvojen vaatteista, jotka olen meille erittäin hyväksi havainnut. Toki perus lyhyt- ja pitkähihaiset bodyt kuuluvat myös tähän kategoriaan. Ja kuten sanottu niin lista elää kokoajan. Tällaisia lempparivaatteita meillä, minkälaisia vaatteita te suositte vauvoillanne? :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti