photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pukuloistoa Wanhalla 11.4!

Kesän lähestyessä kalenteri alkaa taas täyttymään tuttuun tapaan erilaisista juhlista ja kekkereistä. Vielä tänä kesänä ei tanssita parhaan ystäväni häitä, mutta yhdet ylioppilasjuhlat ovat ainakin tiedossa. Varmasti edessä on paljon muitakin kesäjuhlia ja mekoille tulee tarvetta. Muistan kuinka viimetippaan jäi mekon hankkiminen pojan ristiäisiä varten. Onneksi mekko tipahti postiluukusta edellisenä päivänä, vaikka se ei vastannutkaan odotuksiani. Ei siinä auttanut muu kuin hoitaa homma kotiin puoliksi isossa mekossa, josta oli vielä vetoketjukin rikki. En olisi millään enää ehtinyt lähtemään kauppoihin metsästämään uusia juhlavaatteita. Vahingosta viisastuneena seuraavia juhlia varten aijon olla ajoissa liikenteessä ja välttää tällaiset ylimääräiset stressinaiheuttajat.

Ilahduinkin  kovasti kun sain sähköpostiini viestin Maahantuojien Outlet-tapahtumasta, joka järjestetään Vanhalla Ylioppilastalolla nyt tulevana lauantaina. Tapahtuma järjestetään jo toisen kerran tänä vuonna ja luvassa on upeaa pukuloistoa, sillä esillä on noin 1000 erilaista juhlapukua! Maahantuojien Outlet-tapahtuma on useiden eri maahantuojien ja liikkeiden yhteistyöprojekti, jossa edellisen kauden näytekappaleet myydään edullisesti suoraan kuluttajille. Eikä nyt myydä mekkoja vain mallinmitoissa oleville, vaan tapahtumassa on edustettuna koot aina pienimmästä suurimpaan XS-XXL:ään. Toki moni puku on tilaisuuden luonteesta johtuen ainoa laatuaan ja samanlaista tuskin kävelee ihan heti vastaan.

Mitä? 

Maahantuojien Outlet-tapahtuma, jossa myydään edellisen kauden ilta- ja juhlapukujen mallikappaleet edullisesti kuluttajille.

Missä?

Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla, Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Milloin?

la 11.4  klo 9-16

Kenelle?

Ylioppilasjuhlat tulossa vai kenties kesähäät? Tarjolla kauniita ylppärimekkoja raikkaissa kesän väreissä. Valikoimista löytyy myös juhlamekkoja hillityissä nudesävyissä. Unohtamatta tietenkään kukkia ja kevyitä kankaita. Kaasolle ja morsiusneidoille herkkiä pastellivärejä, vai sittenkin elegantti iltapuku akateemiseen pukujuhlaan? Ei hätää, sillä tästä tapahtumasta löydät upean vuosijuhlamekon tyylikkäässä mallissa ja klassisessa värissä. Nyt juhla- ja iltapukuja lyhyistä koko pitkiin kaikissa sateenkaaren väreissä!

Kaikki tapahtuman puvut ovat vähintään -50% alkuperäisistä hinnoista. Ilmainen sisäänpääsy.

Itse aijon ehdottomasti olla kärppänä paikalla ja otan tulevan morsiammen mukaani! Nähdään siis Vanhalla Ylioppilastalolla ensi lauantaina! Tulkaa ihmeessä vetäisemään hihasta jos bongaatte minut jostain sieltä mekkomeren keskeltä. :)

Jos innostuitte tapahtumasta yhtä paljon kuin minä, niin tästä pääsette vielä suorinta tietä tapahtuman Facebook-sivuille.



Yhteistyössä Maahantuojien Outlet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti