photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Testissä Goldwell Soft Color - hoitava vaahtosävyte

Raskaus on muuttanut hiuksiani aivan valtavasti. Vanha leijonanharja on tipotiessään, ja tilalle on tullut lamppusuti. Edelleen elän siinä toivossa, että hiukset palautuvat lähes ennalleen kun imetys on loppunut. Silloin keho pääsee huilaamaan kaikesta tästä hormonimellakasta ja yleisestä rasituksesta. Tässä vähän aikaa sitten vetäisin päähäni kevytvärin, jonka toivoin peittävän kulahtaneen kuparin sävyn hiuksistani. Ihan niin helpolla en kuitenkaan päässyt vaan jouduin laittamaan vielä vaahtosävytteen kevytvärin päälle. Onneksi vaahtovärit ovat useimmiten suoravärejä eivätkä tee vahinkoa hiuksille niin kuin kestovärit.

Ostin jo ennestään tutun Goldwellin Soft Color vaahtovärin sävyssä 6A. Oma väri on nykyään jotain kutosen ja seiskan väimaastossa. Harkitsin ensin 6MB välillä, joka taittaa myös lämpimiä sävyjä ruskeista hiuksista. Päädyin silti tuohon 6A, joka myyjän mukaan on tehokkaampi taittamaan niitä ei-toivottuja sävyjä hiuksissa. Olen nuorempana käyttänyt Goldwellin vaahtovärejä hyvällä menestyksellä ja tälläkin kertaa väri teki tehtävänsä. Näillä on mukava ylläpitää värjäystulosta ilman että joutuu jatkuvasti värjäämään hiuksia rasittavilla kestoväreillä.

Goldwell Soft Color
  • Suoravärjäävä vaahtosävyte
  • Haalistuu pesussa
  • Hoitaa hiuksia
  • Helppo levittää
  • Levitys kosteisiin tai kuiviin hiuksiin
  • 20 värisävyä 
  • Ei sisällä ammoniakkia

Alkuun pelästyin tuotteen väriä. Tuleekohan hiuksistani nyt sinisen kirjavat?!! Sininen väri tunnetusti kuitenkin taittaa hiuksista keltaisuutta pois, joten eikun tuumasta toimeen! Vaahto on erittäin helppo pursottaa suoraan hiuksiin ja levittää käsin. En edes käyttänyt hanskoja.


Hiukset ovat värin levityksen jälkeen pelottavan tummat ja muistuttivat ennemminkin gootti-lookia Annoin värin vaikuttaa n. 20 min.

Tadaa! Hiuksista ei tullutkaan sinimustat vaan tasaisen ruskeat. Niin kuin huomaatte sävyero ei ole valtava, mutta sähköinen hieman kellertävään taittava ruskea on muuttunut silkin sileäksi kauniin ruskeaksi! :) Ensi kerralla taidan kokeilla vielä astetta tummempaa niin lopputulos on vieläkin intensiivisempi!






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti