photo banneri2_zpsbc4ea2f7.jpg

tiistai 5. toukokuuta 2015

Biotherm - Pure-Fect skin

Välillä ihoni kaipaa jotain raikasta ja silloin kaivan kylpyhuoneen kaappien kätköistä tämän Biothermin kosteuttavan geelimäisen kasvovoiteen. Biothermin Pure Fect skin-sarja on suunniteltu eritoten epäpuhtaalle iholle, mutta toimii silloin tällöin käytettynä myös omalle normaalille iholleni. Sen ylellinen ja raikas hedelmäinen tuoksu herättävät väsyneen ihoni taas uudestaan henkiin. Voide toimii erinomaisesti myös meikin alla sen mattapintaisuuden vuoksi. Geelimäinen koostumus on ihanan kevyt ja voiteen sisältämät makrolevä ja sinkki auttavat supistamaan ihohuokosia.

Ihoni on ollut nuoresta pitäen jo erittäin hankala tapaus. Neljännen Roaccutan-kuurin jälkeen kasvot ovat onneksi silkin sileät, mutta ongelmana on ihonhoitotuotteiden sopimattomuus. Minun on lähes mahdotonta löytää tuotteita, jotka oikeasti kävisivät iholleni. Lähes jokaisesta kokeilemastani ihonhoitosarjasta tai tuotteesta kasvoni saavat pieniä näppyjä ja naama muuttuu punaisen läikikkääksi. Minulla onkin monta eri purnukkaa, joita vaihtelen niin vuoden aikojen kuin ihon kunnon mukaan. Näistä täytyykin tehdä oma erillinen postauksensa, jos vaikka joku muukin painii tämän saman ongelman kanssa!





Tämäkään supersuosittu ihonhoitosarja ei siis käy kokonaisuutena, mutta silloin tällöin käytettynä se kosteuttaa kivasti ja jättää iholle ihanan raikkaan tunteen. Kadehdin niitä ihmisiä, ketkä voivat käyttää mitä tahansa kasvovoiteita ilman että heidän naamansa siitä mitenkään ärsyyntyy. Tällä hetkellä käytössä on vain tavallinen puhdistusmaito ja kosteusvoidetta ei tule laitettua edes joka päivä.

Samanlaisesta sinisestä pisaran muotoisesta pullosta, löytyy superkosteuttava Aquasource Nuit niminen yövoide. Sitä voisinkin testata uudestaan nyt kun iho on muuten balansissa ja vuosiakin on tullut vähän lisää. ;-) Muistaakseni pidin siitä kovasti ja se tuntui todella kosteuttavan ihoa. Silloin kärsin vielä pahasta aknesta, eikä tuote oikein sopinut pahasti tulehtuneelle iholle. Niin ja lopuksi vielä, että Biothermin Pure-Fect skin-sarjaanhan kuuluu kasvovoiteen lisäksi puhdistusgeeli, kasvovesi, täsmähoito ja pesupala.

Minkälaisia ihonhoitotuotteita teillä on käytössä? :-)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti